Webbsidor för dig som är ny i Sverige

Sök böcker, tidskrifter, filmer, tv-spel mm.

Webbsidor för dig som är ny i Sverige

8 sidor

Nyheter på lättläst svenska.

News in easy to read Swedish.

أخبار بلغة مبسطة للقراءة باللغة السويدية

Information om Sverige

Guide till det svenska samhället. På svenska, arabiska, dari, engelska, franska, persiska, ryska, somaliska, spanska, tigrinska.

Guide to the Swedish society. Text in Swedish, Arabic, Dari, English, French, Persian, Russian, Somali, Spanish, Tigrinya.

دليل إرشادي عن المجتمع السويدي

Internationella biblioteket / The International Library / المكتبة الدولية

Sök böcker på andra språk. Hittar du böcker du vill låna kan vi beställa dem åt dig.

In the library catalog you can search for books in various languages. Let us know if you find a book you want to read and we will order it for you.

ضمن كاتالوج المكتبة بإمكانك البحث عن كتب بلغات متعددة. ليس عليك إلا أن تخبرنا
أنك وجدت الكتاب الذي ترغب بقراءته ونحن سنقوم بطلبه من أجلك.

Kreativ pedagogik

Samling webbsidor för dig som är ny i Sverige.

Website tips for learning Swedish and learning about Sweden.

موقع إلكتروني يتضمن إرشادات عن تعلم اللغة السويدية والتعرف على السويد.

Körkortsportalen

Ta körkort. Information på lättläst svenska och på andra språk.

Take your driver's licence. Information in easy to read Swedish and in various languages.

احصل على رخصة القيادة. معلومات مبسطة لتعلم اللغة السويدية ,اضافة للغات أخرى.

Lexin

Lexikon på albanska, amhariska, arabiska, azerbajdzjanska, bosniska, engelska, finska, grekiska, kroatiska, nordkurdiska, pashto, persiska, ryska, serbiska, somaliska, spanska, svenska, sydkurdiska, tigrinska, turkiska. Innehåller även bildteman och korta videofilmer.

Online dictionary from your language to Swedish. Also contains pictures and short videos.

كما يحتوي على مواضيع صور ومقاطع فيديو. معجم أونلاين من اللغة السويدية الى اللغة العربية، يحتوي أيضا على صور وفيديوهات قصيرة.

Radio Sweden

Svenska nyheter på sex olika språk: arabiska, engelska, kurdiska (kurmanji och sorani), persiska (farsi och dari), somaliska och lätt svenska.

Swedish news in six languages: Arabic, English, Kurdish (Kurmanji and Sorani), Persian (Farsi and Dari), Somali and Swedish for beginners.

راديو
الأخبار السويدية باللغتين العربية والسويدية للمبتدئين.

Nässjö stadsbibliotek

Annebergs bibliotek