Sökningar Sökningar

Klicka på länken och spara sökningen enligt instruktionerna till höger.

Böcker för vuxna

Romaner på svenska

Spänningsromaner

Faktaböcker

Ljudböcker

Böcker för barn & unga

Tonår/Unga vuxna - uHc

Mellanåldersböcker - Hcg

Kapitelböcker barn - Hcf

Bilderböcker

Filmer

DVD Vuxen

DVD barn & unga

CD Vuxen

Bibblan svarar

Nyhetsservice

Med funktionen nyhetsservice kan du få meddelanden när biblioteken får in t ex nya filmer, nya böcker av din favoritförfattare eller nya böcker inom ett ämne du är intresserad av.

För att prenumerera på nyhetsservice måste du spara en sökning. Detta gör du genom att först skriva in t ex en författare, ett ämne eller en medietyp i sökfältet.

Ovanför dina sökresultat visas texten ”Spara sökning”.

Att söka och spara sökning

När du klickar på ”Spara sökning” kommer du vidare till en sida där du ger din sökning ett namn och eventuellt en beskrivning.

Markera kryssrutan ”Meddela mig om nya titlar”. Här väljer du även sändmetod; ”Mina meddelanden” innebär att du ser nyhetsutskicken under "Mina meddelanden" när du är inloggad på bibliotekets hemsida, ”E-post” innebär att du får nyhetsutskicken till den e-postadress du har uppgivit i din användarprofil.

Du kan lägga till eller ändra e-post adress under fliken ”Mina uppgifter” på ”Mina sidor” när du är inloggad på bibliotekets hemsida.

Beställ nyhetsservice

När du klickar på "Spara" får du en bekräftelse på att din sökning har sparats. Du kommer nu att få ett meddelande varje gång det kommer in nya titlar till biblioteken som motsvarar din sökning.

Du hittar dina sparade sökningar på ”Mina sidor”, där finns i den vänstra spalten en sida som heter ”sparade sökningar”. Här kan du även ta bort dina sparade sökningar eller välja att sluta prenumerera på nyhetsservice.

Om du är osäker på hur du söker på hemsidan finns tips på sökningar i vänsterspalten på denna sida. Klicka på länken och välj ”Spara sökning” när sökresultatet kommer upp.

Hjälp med nyhetsservice Hjälp med nyhetsservice

Vill du ha nyhetsservice för ett särskilt ämne och behöver hjälp med sökningen? Kontakta biblioteket genom att fylla i formuläret nedan så försöker vi hjälpa dig.

Kontakta biblioteket
* Fältet måste fyllas i

• www.nassjo.se
  • Stadsbiblioteket: Besöksadress: Carl Petersons plats 1, Nässjö | Postadress: Bryggmästaregatan 4, 571 31 Nässjö
  • Tel: 0380-51 82 33 | E-post: stadsbiblioteket@nassjo.se
  • Måndag-fredag kl. 10:00-19:00 (tidningsrummet 08:30) | Lördag kl. 10:00-14:00
  • Bibliotek/medborgarkontor: Finns i Anneberg, Bodafors Forserum och Malmbäck.
  • Anneberg | Måndag kl. 10-18 | Tisdag kl. 13-18 | Onsdag stängt | Torsdag kl. 10-18 | Fredag kl. 10-15
  • Bodafors | Måndag kl. 10-18 | Tisdag kl. 10-15 | Onsdag kl. 10-15 | Torsdag kl. 10-18 | Fredag kl. 10-15
  • Forserum | Måndag kl. 10-18 | Tisdag kl. 10-15 | Onsdag kl. 13-18 | Torsdag kl. 10-18 | Fredag kl. 10-15
  • Malmbäck | Måndag kl. 10-18 | Tisdag kl. 10-15 | Onsdag kl. 10-18 | Torsdag stängt | Fredag kl. 10-15