Påsklov

Snart är det påsklov och vi på biblioteket har förberett flera roliga aktiviteter för alla åldrar.

Skrivtävling för unga 15 – 25 år
Skicka in ditt bidrag och få chans att vinna fina priser. Instruktioner kommer upp på vår evenemangssida den 1/4, så håll utkik!

Digitalt bokfika
Den 6/4 kl:11:00 håller vi i ett digitalt bokfika. Några av oss bibliotekarier kommer tipsa om böcker, filmer och TV-serier. Om du vill vara med är det bara att skicka ett mejl till stadsbiblioteket@nassjo.se senast den 5/4. Enda kravet är att du har en dator, mobil eller surfplatta med internetanslutning, kamera och mikrofon.
Målgrupp: Vuxna och unga vuxna.

Tipspromenad med X-rundan
Följ med på en tipspromenad runt sjön via appen X-rundan, kan du inte gå ta med vagnen. Utmana familjemedlemmarna eller kollegorna i era litteraturkunskaper. De nya frågorna ligger uppe från och med den 29/3 till och med den 12/4.

Låna en Högläsningspåse
Under påsklovet finns det högläsningspåsar att låna. Mys tillsammans och bege er in i sagornas värld. På köpet får ni mängder av fantasi, ordförståelse och språkträning. Hos oss finns böcker om allt. Låna hem en påse med det som intresserar dig eller ditt barn och må bra tillsammans! Påsarna kan du hämta under bibliotekets öppettider mellan den 29/3 och den 12/4.

Vågar du anta utmaningen?
Under hela 2021 kan du delta i vår stora läsutmaning. Peppa, träna och mys tillsammans med högläsning eller utmana dig själv att hitta nya läsfavoriter i bibliotekets bokhyllor. Här gömmer sig många sagoskatter och fantastiska berättelser. Kom förbi biblioteket och hämta en folder.
För dig 0-20 år.

Glad påsk och trevlig läsning önskar vi på biblioteket!

Search the catalogue

Language

sv-se en-gb