Bokcirkel för föräldralediga: Tillfälle 2

Välkommen till en kravlös bokcirkel för dig som är föräldraledig. Vi vet att det kan vara lite stressigt med en ny familjemedlem, så läs så mycket eller så lite du kan ur våra lättsamma böcker på temat föräldraskap, slå dig ner med en kopp te framför datorn och prata med personer som precis som du blivit ny förälder. Det går bra att vara med på ett eller alla möten med cirkeln. Vi ses!

Bok nummer två den här hösten blir Brev till en nybliven förälder av Chimamanda Ngozi Adichie. Läs som bok eller e-bok, så träffas vi digitalt och diskuterar boken. För att vara med i bokcirkeln behöver du en mejladress samt en dator eller telefon med kamera, mikrofon och internetuppkoppling.

Anmäl dig till stadsbiblioteket@nassjo.se så återkommer vi med mer information. Har du frågor går det bra att ringa oss på 0380-51 82 33 eller mejla på stadsbiblioteket@nassjo.se

Begränsat antal platser
Målgrupp: Vuxna