Berättarkonst
Berättarkonst

Titta på konstverket.
Vad ser du?
Vad får det dig att tänka på?

Ungefär varannan månad kommer vi att visa upp ett konstverk från kommunens konstsamlingar och utmanar dig att skriva en berättelse inspirerad av verket. Berättelsen kan vara lång eller kort, allvarlig eller rolig och den kan vara i vilken genre du vill. Om du vill så publicerar vi sedan din berättelse på bibliotekets hemsida under en period, men du kan även skriva bara för att det är roligt.

Nu under sommaren har vi en lite längre period att skriva, så mellan den 7 juni - 31 augusti är verken vi visar Amund Öhrnells tre målningar från 2016: Vilse (diptyk) och Att inte hitta hem (länk för större bild). Verken visades i Nässjö konsthall under Sörängens folkhögskolas grupputställning Kodo ko san (Den du är) våren 2016.

Om du vill skicka in din berättelse för att publiceras på hemsidan så gör du det till ninni.forssmed@nassjo.se Skriv i ditt mail om du vill att vi publicerar det under ditt namn eller under en pseudonym. Genom att skicka in din berättelse så godkänner du att vi publicerar den på hemsidan.

Sök

Språk